Ervaringen

Esther PR en Communicatie professional

De opbouw en de gefaseerde aanpak van het programma "Kies je niche en wordt woest aantrekkelijk voor je klanten"daagde mij uit tot nadenken en tot het min of meer verplicht maken van keuzes. Door de directe aanpak, energie en betrokkenheid van Annemiek bij mijn bedrijf kon ik grote stappen maken in een zeer korte tijd. Mijn vraag is beantwoord en mijn doel bereikt. In een vrij korte tijd dus direct resultaat.

Vooraf leefde vooral de vraag bij me: wie is nu precies mijn doelgroep? Op wie moet ik mijn dienst(en) en producten richten? Ik wist wel wat een niche was, maar had voor onze afspraak niet het idee dat het kiezen van een niche uiteindelijk mijn vraag goed zou beantwoorden. Door jouw directe, min of meer confronterende maar ook persoonlijke aanpak, weet ik op wie ik me wil richten en welke woorden in marketingtaal ik hiervoor moet kiezen om mijn product / dienst aan te prijzen. Ik ben tot een sluitend inzicht gekomen over mijn doelgroep en wat ik hen wil bieden. Dat voelt helemaal goed en het past bij mij én bij mijn business.

Klantreactie
Klantreactie

Als je wilt ontdekken welke doelgroep jouw diensten nodig heeft en hoe je je bij hen duidelijk kan profileren, dan beveel ik het programma "Kies je niche en wordt woest aantrekkelijk voor je klanten" zeker aan.

Je hebt me goed geholpen bij het laten inzien wat de klant van me nodig heeft, in plaats van wat ik denk dat de klant nodig heeft. Daar zit een groot verschil in. Dat inzicht gebruik ik nu in mijn marketing om de klanten aan te trekken waar ik het liefste mee wil werken.

Klantreactie
Meer informatie?
 
E-mail
Voornaam

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld