Over Annemiek

Anneimiek Burm Marketingexpert

Al meer dan 20 jaar help en coach ik als marketingexpert bedrijven om meer klanten te krijgen en hun omzet te verhogen. Ik heb in veel verschillende bedrijven van binnenuit mee mogen kijken hoe zij proberen meer klanten te krijgen en hun omzet te verhogen. Daar heb ik ervaren hoe de insteek en mindset van mensen het verschil maken tussen succesvolle en niet succesvolle markting van bedrijven.

Mensen maken een bedrijf, mensen die zaken willen doen met mensen. Mensen die zich willen inleven in hun doelgroep, die echt willen weten waar ze hun doelgroep mee kunnen helpen, die oprecht nieuwsgierig zijn. Hoe meer ondernemers (en voor werknemers geldt hetzelfde) zich echt interesseren in behoeften, verlangens en beweegredenen van hun klanten, hoe groter en dieper de verbinding van het bedrijf is met zijn doelgroep en hoe succesvoller het bedrijf is. Echte verbinding, dat is waar het om gaat bij een succesvolle onderneming. Leergierig, open minded, op zoek naar wat beter kan.

Ik hou van ondernemers; leuke en inspirerende mensen met een passie voor de inhoud en een enorme drive om zichzelf en hun bedrijf verder te ontwikkelen. Ik help hen met de laatste up-to-date kennis van moderne marketing en communicatie en nog altijd investeer ik in mijn eigen kwaliteit. Kennis en inzichten deel ik graag met mijn klanten. Ik heb gemerkt datBBB_gecertificeerd_coach_klein-02 ik leren heerlijk vind. Als dochter van een journalist is dat niet vreemd: ik ben nieuwsgierig en sta open voor het onbekende en verbeteringen, op zoek naar de vraag achter de vraag om zo tot de kern te komen. Leren houdt mij scherp, het verdiept en ik merk hoe veel dingen die ik heb gedaan samenvallen.

 

Mijn natuur

Marketing is mijn expertise, betrokken zijn bij anderen mijn natuur. Al vanaf mijn vroegste jeugd zijn er altijd mensen om mij heen geweest die door een aandoening kwetsbaar waren. Vanaf de dag dat ik naar de creche ging bij het ziekenhuis waar mijn moeder werkte (ik had een hele hippe moeder) en ik daar dagelijks over het ziekenhuisterrein liep. Mijn oma die ik niet anders kende dan in een verzorgingshuis en die na een beroerte alleen ‘Bosche bollen, Bosche, Bosche bollen’ kon zeggen en met die paar woorden altijd duidelijk kon maken wat ze bedoelde. Een opa die als timmerman een halve duim had maar met die halve duim nog prima een prachtige badkamer in ons huis kon bouwen. Een jongen van mijn leeftijd waar ik als kind mee opgroeide en die spastisch was. Anders ja, vreemd ook, maar prima.

Mijn vader die psychische klachten had en aan alcohol verslaafd. Dat was heel naar, deed vaak pijn, bracht verwarring en onzekerheid. Maar ik moest manieren vinden om er mee om te gaan zodat ik zelf verder kon en omdat ik anders doodongelukkig werd. Allemaal heel erg normaal voor mij, maar niet voor iedereen realiseer ik mij.

Dat alles heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben: open minded, flexibel, altijd kijkend en zoekend naar wat wel kan.

Betrokkenheid

Die betrokkenheid is altijd gebleven. In de keuze van mijn bijbaantjes in de thuiszorg, vijf jaar als vrijwilliger mee op vakantie als 1-op-1 begeleider van autistische jongeren en jarenlang vrijwilligers- en bestuurswerk bij een vereniging voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. De laatste jaren ben ik daarnaast adviseur voor PGOsupport,  een organisatie die patiënten- en gehandicaptenorganisaties helpen om hun organisatie en hun maatschappelijke positie te versterken. Zo werkte ik voor de Stichting Downsyndroom, de Nederlandse Hypofyse Stichting, de Vereniging voor Scoliosepatiënten, de Nederlandse Patiënten Vereniging, Kans Plus en coördineer ik een landelijk project waarin 16 patiëntenorganisaties samenwerken rond werken met een chronische aandoening.

Alles komt samen

ondernemerscoach UtrechtIn Onderneem Onbeperkt komt alles samen: mijn kennis, kunde en enthousiasme om ondernemers te helpen om een gezond bedrijf met een goede omzet op te bouwen EN mijn betrokkenheid en verbondenheid met mensen met een beperking. In mijn gesprekken met ondernemers met een beperking hoor en zie ik alle krachtige elementen die succesvolle ondernemers hebben: een persoonlijk verhaal, zoeken naar wat wel kan, doorzettingsvermogen, passie en focus.

Onbeperkt ondernemen

Je hebt echt alles in huis! De beperkingen zijn geen beperking als je weet hoe je er je kracht van kunt maken, als je ze omarmt en meeneemt in je leven en bedrijf. Je bedrijf wordt dan alleen maar meer jou, sterker en staat dichter bij jou. Jouw unieke bedrijf waarin je helemaal op jouw manier je klanten helpt met datgene wat jij belangrijk vindt. Offline of online, persoonlijk of op afstand, wat je wilt, wat past bij jou. Een bezield bedrijf, dat ook superaantrekkelijk is voor de mensen die jij wilt helpen, jouw klanten.
Ik leer je hoe je aantrekkelijker wordt voor de klanten waar jij het liefst mee werkt, hoe je jezelf en je bedrijf zichtbaar en sterk maakt, op een manier die bij jou en je lijf past. Zodat je met minder moeite en minder energieverlies succesvol kunt zijn met datgene wat je het allerliefste doet.
Je hebt volop kansen en je persoonlijke bouwpakket in huis om onbeperkt te ondernemen. Ik help je graag bij het (weder)opbouwen van een gezond bedrijf. Neem gerust contact op.

annemiek

Meer informatie?
 
E-mail
Voornaam

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld