Gratis workshop voor patiëntenorganisaties

Het thema 'werk en chronische aandoening' is steeds belangrijker voor patiëntenorganisaties. Vaak gaat het dan over werken in loondienst, maar er zijn steeds meer mensen met een chronische beperking die bewust kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap.

Voor patiëntenorganisaties die ook waarde willen geven aan de zelfstandig ondernemers onder hun leden of donateurs (of dat overwegen), geef ik GRATIS workshops en presentaties over succesvol ondernemen met een beperking.

Thema's kunnen zijn:

  • 5 Stappen hoe je als ondernemer met een beperking succesvol kunt zijn.
  • Schrijf je bedrijf op je lijf: hoe je woest aantrekkelijk kunt worden voor je klanten als je doet waar je voor gebakken bent.

Mijn workshops en presentaties geven veel waarde en deelnemers zijn super enthousiast. Deelnemers gaan naar huis met praktische ideeën en tips om direct te kunnen toepassen in hun bedrijf.

Mijn doel is om mijn kennis zo veel mogelijk te delen zodat ondernemers met een beperking succesvol kunnen ondernemen met minder moeite en energieverlies.  

Gun je ondernemers onder jullie leden/donateurs ook meer succes? 

Meld je als patiëntenorganisatie dan hieronder aan voor een workshop of presentatie voor jullie leden of donateurs. Let op: dit gratis aanbod doe ik alleen aan patiëntenorganisaties. In mijn agenda maak ik plek voor maximaal 1 workshop of presentatie per maand. 

 

 

Meer informatie?
 
E-mail
Voornaam

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld